Lik mijn kut natte massage

lik mijn kut natte massage

Zij hadden veel kennissen waar zij vaak verbleven, als ik niets te doen had reed ik hun altijd ernaar toe. Ik heb nooit alcohol gedronken en kan altijd rijden, op dat feestje kwam ik Nena tegen. Zij was net als ik, een chauffeur. Die avond zijn wij gebleven en hebben elkaar heel goed leren kennen, een jaar later woonde wij samen en nog een jaar later waren wij getrouwd. Vanaf het eerste moment kwam ik graag bij haar thuis, haar moeder een vrouw van net veertig zag er leuk uit.

Iets kleiner dan ik maar met een mooie voorgevel, een iets brede kont wat haar heel goed stond. Meestal droeg zij haar haren kort, haar gezicht lachte bijna altijd. Haar man was een wat norse man, als je heb kende wist je beter maar hij kwam altijd zo over, lang, breed en veel aan het werk. Toen wij een jaar getrouwd waren moest mijn vrouw voor een kleine ingreep drie dagen naar het ziekenhuis.

Mijn schoonmoeder stelde voor dat ik bij hun kwam eten, de tweede dag deed ik dat. Mijn schoonmoeder zat in de tuin, zij droeg een zomerjurkje wat net tot haar knie kwam. Haar borsten zaten los in het jurkje, ik kreeg het al snel warm van haar. Mijn pik wilde iedere keer uit mijn korte broek springen, ik durfde niet op te staan omdat zij dan mijn stijve zou zien.

Na een poosje stond zij op en ging de keuken in, mijn opwinding zakte een beetje waardoor ik eindelijk op dufde te staan. In de keuken was mijn schoonmoeder met het eten bezig, ik vroeg haar wanneer mijn schoonvader thuis kwam.

Lachend keek zij mij aan en zei dat die pas heel laat terug zou zijn, ik begreep niet waarom zij er zo bij lachten. Samen deden wij alles alvast op de tafel zetten, ik vergat mijn opwinding en merkte na een poosje dat mijn schoonmoeder iedere keer naar mij en mijn kruis keek.

Al snel had ik in de gaten dat mijn pik nog steeds niet helemaal slap was en in het korte broekje duidelijk te zien was. Geschrokken liep ik naar het toilet, daar probeerde ik mijn pik zo te verleggen dat het niet opviel. Na verschillende posities geprobeerd te hebben lukte het mij eindelijk om hem redelijk te verlegen.

Tijdens het eten voel ik verschillende malen de voet van mijn schoonmoeder langs mijn voet glijden. Door die aanrakingen blijft mijn opwinding in mijn lichaam aanwezig, bij iedere hap kijkt zij mij aan. Tijdens het eten blijft zij praten en vragen stellen, het is gezellig en dat verhoogd de aparte sfeer. Na het eten ruimen wij alles op, in de keuken doen wij samen de afwas.

Schoonmoeder wast en ik droog alles, soms raak ik haar als ik iets van het aanrecht pak. Langzaam begin ik haar meer en duidelijker te raken, op een gegeven moment loop ik achter haar langs en raak met mijn harde paal haar billen. Ik heb het idee dat zij haar billen naar achteren drukt, heel even blijf ik staan. Schoonmoeder zegt er niets van en laat ook niet merken dat zij het heeft gevoeld. Te snel is de afwas gedaan, lachend vraagt zij of ik trek heb in koffie.

Ik knik en kijk naar haar terwijl zij het apparaat vult met koffie en water, de bewegingen van haar zijn langzaam en doelgericht. Zelfs deze gewone handeling geeft mij een heel goed gevoel in mijn buik, ik ben gestopt om mijn opwinding te proberen te verbergen. Met de koffie zitten wij buiten, de zon is nog lekker warm en geeft een aangenaam gevoel. Als ik naar mijn schoonmoeder kijk zie ik dat haar jurk een stuk verder omhoog is gekropen.

Haar bovenbenen kan ik zien tot halverwege haar dijen, soms gaat zij iets verzitten wat mij dan heel even net iets meer van haar benen toont. Op een gegeven moment vraagt zij of ik nog een kopje koffie wil inschenken, ik sta gelijk op en haal de koffiepot. Als ik naast haar sta heb ik een geweldig zicht in haar jurk, de borsten hangen inderdaad zonder beha in haar jurk.

Zij gaat iets naar voren en toont mij haar tepels, de koffie loopt heel langzaam in het kopje. Als het kopje vol is voel ik haar hand over mijn billen glijden, ik kijk haar aan en zie haar ogen glinsteren. Ik ruik je en zie al de hele avond een grote bobbel in jou broekje, volgens mij kan je dat broekje beter uit doen. Mijn pik springt hard de vrijheid tegemoet, gelijk wordt hij gevangen in de hand van haar. Met glinsterende ogen kijkt zij naar mij en laat haar hand langzaam langs mijn trillende paal glijden.

Ik kijk in haar ogen en voel mijn opwinding groeien, met haar nagels krast zij over mijn steen harde paal. Langzaam komt zij naar voren en neemt mijn pik tot aan mijn ballen in haar mond, haar tong glijd langs mijn eikel en bezorgd mij een rilling van genot. Mijn ballen worden beetgepakt en zachtjes gemasseerd, haar andere hand streelt over mijn billen. Ik zak iets door mijn knieën en gelijk schuift mijn schoonmoeder een vinger in mijn kontje.

Nog nooit heeft iemand dat gedaan, ik schrik er even van. Mijn schoonmoeder houdt mijn ballen stevig vast zodat ik niet weg kan lopen. Mijn zaad spuit in dikke stralen haar keel in, mijn vrouw heeft nog nooit mijn zaad ingeslikt. Het is een geweldige ervaring om zo naar een hoogtepunt gezogen te worden. Door het kiertje keek ik naar binnen en zag Cindy samen met Carlo liggen.

Cindy lag onderop, met opgetrokken benen, en Carlo lag bovenop haar. Ik kon aan de bewegingen zien dat hij haar neukte. Ze kreunde en ik zag hoe krachtig hij zijn pik in haar kutje duwde. Ik werd er zelf geil van. Ik ben een ruimdenkend iemand en mij maakte het geheel niet uit dat Carlo mijn zusje neukte.

Het is Cindy's eigen verantwoordelijkheid want zij is nou eenmaal getrouwd. Maar desalniettemin wilde ik er eigenlijk best wel bij kruipen. Ik was ook geil en mijn kutje al behoorlijk vochtig bij het zien van dit geile schouwspel. Ik wilde op dit moment ook best geneukt worden door mijn eigen zoon Carlo. Waarom Cindy wel en ik niet? Omdat hij mijn zoon is? Voor mij maakte dat niks uit want ik zal heus niet de enige moeder zijn die neukt met haar eigen zoon.

Maar ja, ik durfde het toch niet om bij Cindy en Carlo in het bed te stappen om mee te doen, hoe graag ik ook wilde. Wel bleef ik kijken naar dit geile duo. Ik zag hoe Carlo zijn pik steeds dieper en harder op en neer schoof en Cindy kreunde en hijgde steeds harder.

Toen riep ze opeens, "Oh ja Carlo, spuit mijn kutje maar vol met je hete sperma. Wow, dit was echt geil, hoe Carlo zijn tante volspoot met zijn sperma. Een 18 jarige knul die neukt met zijn 46 jarige tante, wel een verschil van leeftijd van 28 jaar. Ook deze gedachte vond ik al supergeil. Haar man zit buiten te feesten en zij ligt in bed met mijn zoon te neuken.

Je moet maar durven. Maar ik was zelf nu behoorlijk opgewonden geraakt. Mijn kutvocht stroomde echt uit mijn spleetje. Het kruisje van mijn slipje was drijfnat. Wat had ik graag gewild dat ik daar nu lag in plaats van mijn zus Cindy. Carlo stootte nog even door en toen kreeg ook Cindy een sidderend orgasme. Uitgeput gingen ze naast elkaar liggen en kusten ze elkaar innig. Zachtjes, en zonder dat ze iets merkten, deed ik de deur weer dicht en verdween.

Buiten was het nog volop feest en Jan, de man van Cindy, had nog veel plezier. Hij moest eens weten wat ik zojuist had gezien. Even daarna kwamen ook Carlo en Cindy weer tevoorschijn alsof er niets was gebeurd en mengden zij zich in het feestgedruis. Ik benijde Cindy omdat zij zojuist een lekkere neukbeurt had gehad van mijn zoon Carlo, maar ik was ook wel blij voor haar. Ik gunde haar dit wel. We zijn nu weer een jaartje verder.

Ik weet dat Cindy en Carlo elkaar nog regelmatig zien en stiekem ook sex hebben met elkaar. En beiden weten dat ik intussen op de hoogte ben van hun affaire met elkaar. Ik vind het goed want ze willen het allebei. Maar mijn sex leven is het nog niet echt hoopgevend.

Is niets veranderd in het afgelopen jaar. Ik verlang daarom ook steeds meer naar een echte neukbeurt. Naar een echte lekkere dikke pik in mijn hete neukgrotje. Een pik die me hard en diep neukt en daarna z'n sperma diep in me spuit. Ik verlang naar een tong die mijn klitje likt en mijn geile sappen oplikt en die me laat trillen van genot, die me heerlijk laat klaar komen. Een pik die ik lekker stijf maak met mijn mondje door te likken en te zuigen en waarvan het sperma lekker in mijn mondje gespoten wordt.

Maar het zag er niet echt rooskleurig voor me uit leek wel. Daarom benijde ik Cindy ook. Zij had een stiekeme affaire met Carlo. Had ik maar zo'n jonge knul die me lekker neukte. Het was deze avond dat ik lekker languit op de bank lag tv te kijken.

Ik had alleen een blauwe lange badjas aan met daaronder alleen een vuurrood stringetje en geen behaatje. Dirk zat boven aan de pc, wat wel vaker voorkwam. Toen Carlo binnen kwam ging hij bij me op de bank zitten aan mijn voeteneind. Het bleek dat Cindy met haar man mee moest naar een etentje van zijn werk. We keken samen wat tv toen Carlo zei.

Daar genoot ik van. Hij masseerde mijn koude voeten tot ze weer lekker warm aanvoelden. In plaats van daarna te stoppen ging hij verder met mijn kuiten en benen. Opeens schoof mijn badjas gedeeltelijk open en was mijn rode string nu duidelijk zichtbaar voor Carlo.

Ik zag hoe hij er naar keek maar ik deed nu geen moeite meer om mijn slipje te bedekken. Ik kreeg het warm bij de gedachte dat hij naar mijn string keek. Maar Carlo deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en ging ijverig door met het masseren van mijn kuiten en de rest van mijn benen.

Langzaam ging hij al masserende omhoog met zijn handen via mijn knie naar mijn bovenbenen. Langzaam over de buitenkant en zo naar de binnenkant van mijn bovenbenen.

Steeds kwam hij dicht bij mijn kruisje van mijn string. Dit wond me verschrikkelijk op dat hij steeds nét niet mijn kruisje raakte. Ik werd geiler en geiler en mijn kutje steeds vochtiger. Daar waren zijn handen weer aan de binnenkant van mijn dijen. Opeens raakte hij vluchtig, met de bovenkant van zijn hand, mijn kruisje. Er ging een lichte schok door me heen en ik kon een zacht kreuntje niet meer onderdrukken.

Glimlachend keek hij me aan. Ik knikte alleen maar. Weer de hand over de binnenkant van mijn dijen en weer raakte hij mijn kruis. Nu deed hij het wat langer dan de eerste keer. Wat een heerlijk gevoel en het leek alsof ik in brand stond. Het gloeide in mijn buik. Zacht wreef hij nu over het kruisje van mijn string met 2 vingers. Mijn kutlipjes waren heel gevoelig nu en daarom ging er telkens een lichte schok door me heen.

Ik sloot de ogen en genoot van zijn strelende vingers die zacht over mijn kruisje gleden. Hij wreef een beetje harder en drukte het zachte stof een stukje in mijn hete grotje. Ik kon alleen maar knikken want kon geen woord uitbrengen. Hij bleef over mijn kruisje wrijven en ik voelde dat ik steeds natter en natter werd.

Al is hij dan nog maar 18 jaar, hij weet verdomde goed hoe hij een vrouw moet 'opwarmen'. Daar duwde hij opeens het stof van mijn string opzij en voelde ik zijn vingers over mijn blote kutje glijden. Eerst over mijn gladde schaamlipjes en daarna een vinger er tussendoor. Jeetje, wat maakte hij me bloedgeil zeg. Toen hij mijn harde opgezwollen klitje raakte ging er een raar gevoel door me heen.

Raar maar wel zeer aangenaam. Mijn adem stokte in mijn keel. Wat deed hij dit lekker. Een vinger gleed nu in mijn drijfnatte liefdesgrotje en met z'n duim masseerde hij mijn klitje. Heel mijn lijf trilde van genot en ik genoot ervan. Het soppige geluid dat ik hoorde liet me weten dat mijn kut drijf en drijfnat was.

Even stopte Carlo en haalde zijn vingers uit mijn kutje om meteen daarna mijn geil er vanaf te likken. Gulzig likte ik mijn eigen geil van zijn vingers en genoot ervan. Ik knoopte nu het lint los waarmee mijn badjas om mijn middel vast zat en trok de badjas geheel open.

Carlo keek verlekkerd naar mijn tieten waarvan de tepels hard waren en recht omhoog priemden. En terwijl hij me bleef vingeren kwam hij mijn zijn hoofd omhoog en begon hij aan mijn tepels te zuigen en likken. Zoals hij met zijn vingers mijn kutje bewerkte had ik al lange tijd niet meer meegemaakt. En zoals hij mijn klitje masseerde duidde wel op enige ervaring. Had volgens mij veel geleerd van mijn zus Cindy. Maar het duurde dan ook niet lang of ik kwam schokkend klaar.

Had moeite om niet te hard te gaan schreeuwen daar mijn man Dirk nog thuis was en het misschien wel kon horen. Wat een ontlading, dit was echt toppie. Heel m'n lichaam schokte. Dit orgasme was veel intenser dan wanneer ik mezelf een orgasme bezorg. Het geil stroomde nu uit mijn kutje.

Ik ging nu rechtop zitten en greep naar zijn kruis. Ik voelde een enorme bobbel in zijn broek. Zo snel als ik kon deed ik zijn broek uit en keek even later naar zijn recht opstaande pik. Hij was fors geschapen. Ik pakte zijn pik vast en begon hem langzaam af te trekken. Ik voelde zijn 'gereedschap' kloppen en harder worden in mijn hand. Ik boog me voorover en nam zijn pik nu tussen mijn lippen en begon er aan te zuigen en likken. Hij kreunde van genot. Niet Frank alleen die genoot want ook ik genoot van die harde pik tussen mijn lippen.

Wat had ik hiernaar verlangd zeg. Vol overgave zoog ik aan zijn harde pik. Liet 'm telkens diep in mijn mond glijden tot achterin mijn keel. Toen stopte ik en zei, "en nu wil ik 'm in mijn natte kutje. Vlug stroopte ik mijn slipje omlaag en zakte toen langzaam door de knieën.

..

: Lik mijn kut natte massage

NEGERIN VAGINA NATTE KUTJES BE Ook mijn kutje likken dat lukt hem niet erg goed. Wat een ontlading, dit was echt toppie. Hij waarschuwt ook nooit als hij komt en de eerste keer dat ik hem pijpte kwam hij pardoes klaar in mijn mondje. Ik voel dat ze hem er weer zachtjes uit probeert te knijpen. Langzaam stond ik nu op en draaide me om met mijn gezicht weer naar Carlo toe.
Lik mijn kut natte massage Ik weet dat Carlo ooit met mijn zus Cindy heeft geneukt. Opeens raakte hij vluchtig, met de bovenkant van zijn hand, mijn kruisje. Hij neukt me in een lekker tempo. Mijn sappen stroomden nu rijkelijk. Alsjeblieft, neuk me hard. Zie er volgens vrienden en bekenden nog heel goed uit. En het was natuurlijk extra geil omdat het mijn eigen zoon was die negerin milf paaldansen sex harde pik in mijn kutje had en die mij al 2 keer had laten klaar komen.
Lik mijn kut natte massage 876
SLETJES PRIVE ADRESSEN BE Lul leeg zuigen veilige sex sites
21 juni 'Het is nog lekkerder als je voetjes nat zijn.' Hij staart naar mijn kutje en kijkt me dan aan: 'ik was van plan om heel romantisch bij je voeten te beginnen en Hij wisselt het likken af met een zachte massage van mijn klitje. Na een heerlijke massage volgt een heerlijke neukpartij. Ook mijn kutje likken dat lukt hem niet erg goed. . Zei hij en stak nu de natte vingers in mijn mond. Groot tieten volwassen geeft een verpest orgasme massage. mijn pantyhosed KUT behoeften een massage . likken en gebons van een nat nat kraken. Sex  gratis lelijke vrouw zoekt sex Ik wil alles proeven en lik het beetje zaad gulzig op. Ik zie de eerste huizen van mijn bestemmingsplaats. Hij gluurt weer naar mijn voeten en kijkt me dan ineens in mijn ogen. Ze lijkt wel natter dan dat ik ben en ze beweegt haar onderlichaam tegen mijn vingers in de hoop dat ik ze in haar stop. Het Boswad Voor mijn lief  Ze danste wild met lekkere soepele bewegingen. Ik geef hem kleine likjes over zijn mond.

Gratis op mobiel kijken oude vrouwensex

Lik mijn kut natte massage