Sm in de blote kut

sm in de blote kut

Roger kuste haar terug en ik zag dat hij met zijn linkerhand de billen van mijn vrouw betastte. Hij merkte dat ze onder haar rok niets droeg en maakte toen de veronderstelling dat deze vrouw zeker geen moeilijkheden zou maken als hij haar zou benaderen.

Daar kon hij best gelijk in hebben, want Ria protesteerde zelfs niet durfde ze niet? Ik kon me niet voorstellen dat ze zijn hand niet op haar blote billen voelde tasten. Dat ze niet reageerde op die vrijpostige man kon toe te schrijven zijn aan het feit dat ze hem wel zag zitten, of dat ze mijn zogenaamde vriend niet wou affronteren.

We zetten ons op de sofa. Telkens als ik iets zei tegen Roger boog ik me voor Ria door en rook ik haar zacht vanille parfum.

Blijkbaar wilde Ria aantrekkelijk overkomen bij Roger en dat paste volledig in mijn plannen. Roger antwoordde op dezelfde manier.

Alleen zorgde hij ervoor Ria's been of borst toevallig aan te raken. Ria trok eerst wat achteruit als Roger haar toevallig aanraakte, maar geleidelijk aan verdween die reactie, alsof ze Rogers aanrakingen wel aangenaam vond.

Na een tijdje zag ik dat zijn aanrakingen ook wat langer duurden, en Ria duwde zich dan eerder toevallig wat dichter tegen Roger aan en regelmatig liet ze haar hand op zijn been rusten. Ik veronderstelde dat mijn knappe poppetje wel stilaan op temperatuur was gekomen en ik verwijderde me om naar het toilet te gaan en om hun de gelegenheid te geven elkaar verder te ontdekken.

Aan de andere kant van de livingdeur stopte ik om alles goed te kunnen volgen. Mijn knappe echtgenote vond Roger duidelijk een knappe man en ze wou hem klaarblijkelijk ook wat meer toestaan.

Ze was ook fier op haar mooie en volle borsten , die ze hem naar hartelust liet ontdekken.. Hij streelde de onderkant van haar tieten en zijn handen gleden langzaam naar haar tepels. Ik zou je ook graag beter leren kennen. Na wat getreuzel nam ze het hoofd van Roger in haar handen en zoende hem vol op de mond.

Haar tong drong tussen zijn lippen door en vond zijn tong in een innig liefdesduet. Hij schoof een hand zoekend onder haar rok, en Ria draaide zich naar hem toe, zodat haar venusheuvel in het bereik van zijn tastende vingers kwam. Zacht onderzocht hij haar vaginamond. Hij boog zich en dook onder het rokje van de knappe vrouw langs hem om die te verwennen met zijn fluwelen tong. Ria genoot van de aandacht die zij kreeg van die knappe man en spreidde haar slanke benen zodat Roger beter haar liefdesgrot kon verkennnen.

Roger trok nu haar shirt uit en nam een grote tepel van mijn vrouwtje in zijn hand. Hij speelde er even mee en rolde het tussen zijn vingers. Ria hield ervan dat haar borsten werden verwend en gooide haar hoofd genietend achterover.

Veel scrupules had ze blijkbaar niet om me in mijn eigen huis te bedriegen met mijn beste vriend, enfin ze dacht toch dat hij dat was. Eigenlijk was ze mijn aanwezigheid kompleet vergeten in haar sensuele roes en haar handen zochten de lul van Roger, die zij na wat gepruts uit zijn broek kon bevrijden. Zacht streelde zij Rogers liefdespaal, alsof zijn liefdesinstrument het enige was dat voor Ria nog van belang was.

Ze gaf er een innige zoen op en trok de voorhuid naar achter en likte met zichtbaar genoegen de zijkant van zijn eikel. Haar tong draaide zich rond de top van zijn paal en ze wreef zacht met de onderkant van de tong over zijn eikel. Ondertussen gleden de handen van Ria naar de basis van zijn penis en ze masseerde zacht zijn ballen.

Ria boog zich dieper naar Roger toe en nam zijn zak in haar mond. Ze draaide met haar tong zijn ballen rond terwijl ze zacht mmmm zei. Daarna sloot zij haar rode lippen stevig rond zijn lul en met één ferme haal schoof zij de voorhuid naar achter tot die als op zijn ballen lag.

Zijn lul werd harder en zijn handen zochten haar tieten om die hard te masseren. Geen enkele man blijft onverschillig als Ria hem met toewijding pijpt en over die toewijding had Roger echt niet te klagen. In zijn opwinding kneedde en kneep hij in Ria's haar borsten en ik zag dat mijn geil vrouwtje ervan genoot zo ruw behandeld te worden.

Terwijl ze beiden zo bezig waren, raakte ik ook steeds meer in opwinding. Ik weet uit ervaring dat mijn vrouwtje een eerste klasse pijpster is, en ik zag dat ze ook enorm genoot van de macht die ze had hem op te winden met haar mond en handen.. Ik vond het enorm prikkelend het haar te zien doen met een vreemde man. Ik haalde mijn leuter ook uit mijn broek om me af te trekken.

Aan de andere kant van de deur, zoog Ria aan haar lolly met duidelijk genoegen. Roger zag er niet uit alsof hij spijt had van de avond tot nog toe.

Hij zag er rood aangelopen uit en zou spoedig wel klaarkomen als Ria op dat moment niet stopte met pijpen. Je mag klaarkomen in mijn mond en ik hou ervan je sperma op te drinken, maar ik wil alleen door mijn man worden geneukt..

Sorry, hoor, dat zijn mijn principes. Hij trok haar rok van haar lichaam. Ik moet je hebben", zei hij hees en duwde haar benen uit elkaar. Haar ogen sperden wijd open van de schrik toen zijn goed voorbereide erectie in één ogenblik doordrong tot in de intiemste delen van haar lichaam.

Brutaal beukte hij Ria tegen de muur. Ria vocht uit alle macht terug. Ze duwde haar armen tegen Rogers borst en trok aan zijn haar, maar moest tezelfdertijd haar uiterste best doen om haar stijgende opwinding te verbergen. Hoe harder Roger haar pakte, hoe meer Ria opgewonden raakte. Haar opwinding was sterker dan haar weerstand tegen de brutale penetratie want Roger was een goede en vurige minnaar.

Hij voelde hoe na een tijdje haar verzet begaf. Hij bleef even hard op haar inbeuken, maar Ria sloeg niet meer met de armen en trok hem hoe langer hoe steviger tegen haar aan om hem dieper in haar te voelen.

Roger voelde hoe haar kutje in spasmen samentrok en ze schoven neukend als beesten langs de muur tegen de grond. Het kreunend en steunend geluid dat Ria produceerde, stopte ineens toen ik mijn hete staaf achter in haar plantte.

Ria werd in sandwich genomen en Roger en ik synchroniseerden onze bewegingen. We stootten om beurt diep in Ria's kutje en daardoor verdubbelde het ritme van de stimulatie van haar vagina. Ik kuste Ria op de mond, terwijl ze zich half naar me omdraaide, en Roger beet in haar borsten.

Het hoogtepunt van deze neukpartij kon niet meer lang uitblijven en we kregen samen drie orgasmes op een rij. Eerst schoot Roger een lading sperma in Ria's kut, daarna kwam Ria klaar en toen kreeg ze nog een lading van mijn witte vocht te verwerken. Uitgeput vielen we over elkaar. Nog half versuft van de doorstane emoties zei ze: Ik dacht dat Roger me wou verkrachten, en ik probeerde hem zo hard mogelijk van me weg te slaan, maar dat lukte niet.

Hij bleef maar komen, hij was sterker dan ik en ik had geen verweer tegen zijn kracht, maar toen jij bij me kwam, wist ik niet meer wat te denken Maar mijn negatieven gedachten hebben jullie wel weggespoten. Wil je me als slavin laten gebruiken? Dank je omdat je mijn fantasie hebt willen laten uitkomen, het zal je niet spijten, dat beloof ik je.

Even later gaf ze er een korte kus op en ze legde zich neer. Roger en ik lieten nu onze handen vrijelijk de intieme delen van Ria strelen. Ze voelde warm en zweterig aan. Ze sloot de ogen om intenser van de strelingen te kunnen genieten. Ze perste haar poesje harder tegen mijn hand en om mijn vinger diep in haar kutje te kunnen ontvangen.

Roger streelde Ria's kontje en zijn wijsvinger drong zacht plagend door in haar kontje. Toen draaide Ria zich naar me toe en nam mijn penis liefkozend in haar hand. Ze streelde hem zacht en nam hem zuigend in haar mond. Het knappe vrouwtje begon snel met haar hoofd op en neer te bewegen terwijl ze zacht mijn ballen en mijn kont streelde.

Door de aandacht van zo'n experte begon mijn lul te zwellen. Mijn verlangen naar haar warme lichaam deed mijn ballen in recordtempo sperma produceren. Roger had Ria's benen uiteen geduwd en begon haar kutje te likken en haar sappen vermengden zich met zijn speeksel. Ria's opwinding voelde ik in haar liefkozingen.

Ze zoog mijn paal tot diep in haar mond, terwijl ik driftig haar tieten masseerde. Ze plaatste haar lippen strak rond mijn lul en nam mijn ballen zachtjes in haar handen. Mijn lul riep mijn onderlichaam op tot heftig stotende bewegingen toen Ria mij pijpte met alle kunde waarover ze beschikte.

In mijn opwinding trok ik krachtig aan haar uiers en ik kwam in Ria's mond klaar met een dikke kwak, die zij sensueel binnenslurpte. Ineens stokte haar bewegingen. Het gelik van Roger had als resultaat dat haar onderbuik als in vuur stond van verlangen. Ze nam zijn hoofd in beide handen en drukte dit bijna tot in haar kut.

Roger likte alsof zijn leven ervan afhing en gaf mijn vrouwtje een ongekend intens orgasme. Ze kwam klaar met een schreeuw, terwijl mijn sperma langs haar kin droop en op dat moment net op haar borst druppelde. Het was een enorm prikkelend zicht. Ik denk dat elke man die van zijn vrouw houdt, graag ziet dat ze klaarkomt terwijl zijn sperma langs haar afdruipt.

Het enige wat dit beeld verstoorde, was het feit dat ze klaarkwam door de ervaren tong van een andere man. Wat ik nu zag, was precies dat wat ik me had voorgesteld toen ik Roger had laten komen. Uitgeteld lag Ria op de vloer. Ze voelde en zachte warmte in haar onderbuik en wreef met haar hand haar tieten droog. Ze likte met haar tong de laatste restjes sperma van haar kin.

Ineens trok Roger haar recht aan het haar en ze kreeg van hem een slag in de buik. Ria schrok van de plotse sfeerverandering en toen ze niet snel genoeg gehoorzaamde sperde hij bruut haar benen open. Haar sexuele gevoelens waren sindsdien echter alleen maar sterker geworden, ze had ook al lange tijd geen man gehad. Nu haar huis en haar baan geregeld waren en haar leven weer gesmeerd liep, begon dit steeds meer te wringen. Ze snakte naar intiem contact met een man, maar wist niet waar te beginnen.

Zomaar een man van de straat aanspreken kon natuurlijk niet, en ze was ook niet echt een uitgaanstype. Maar ja, er waren ook nog andere gelegenheden. Vanavond was er een receptie op haar werk en ze had haar hoop daar een beetje op gevestigd. Er werkten veel mensen op kantoor en ze kende nog nauwelijks tien procent van alle werknemers. Er zou toch een aantrekkelijke jonge vent tussen moeten zitten?

Alexandra maakte zich die avond na het eten gereed voor de receptie. Ze trok een korte lichtpaarse jurk aan die toch gekleed stond. De jurk kwam tot halverwege haar dijen en liet het grootste gedeelte van haar benen bloot.

Als ze bukte zou haar slipje wel te zien zijn, ze moest dus wel oppassen. De jurk had korte mouwtjes die alleen haar schouder bedekten. Eronder droeg ze een string in dezelfde kleur als haar jurk, die haar kontje mooi deed uitkomen en haar kale kutje net bedekte.

Een beha trok ze niet aan, ze voelde zich dan wat bekneld op zo’n receptie en haar borsten hadden het niet nodig. Wel haalde ze de ringetjes uit haar tepels omdat die anders wel erg zichtbaar zouden zijn in haar jurk.

Ze trok schoenen aan met kleine hakken, zodat haar kuiten mooi gespannen stonden en haar benen een nog mooiere vorm kregen. Ze maakte zich niet op, behalve een klein lijntje onder haar ogen en wat niet opvallende lippenstift.

Ze bekeek zichzelf in de spiegel en was zeer tevreden. Ze zag een mooie zelfverzekerde vrouw, die evengoed 23 kon zijn. Ze zag er oogverblindend en vreselijk sexy uit, en ze had die air om zich die sommige vrouwen bezitten, waardoor ze er ondanks haar zeer uitdagende verschijning absoluut niet hoerig of ordinair uitzag. Alexandra nam de fiets naar haar werk. Onderweg werd ze nagefloten door een groepje opgeschoten jongens, wat haar trots maakte, want de jongens konden nauwelijks zestien zijn.

Bij haar werk aangekomen maakte ze haar fiets vast in de stalling en ging door de hoofdingang naar binnen. Alexandra liep naar beneden en ging het souterrain in. Het was al druk en ze herkende een aantal collega’s, maar ook heel veel onbekenden. Ze menge zich in het gezelschap en voelde veel blikken op haar gericht.

Ze voelde zich een beetje opgelaten, want de meeste collega’s waren formeel gekleed en de vrouwen waren gekleder dan zij en bekeken haar met onverholen jaloerse blikken. Ineens voelde ze een tik op haar schouders. Ze keek om en keek in het opgewekte gezicht van Maartje, haar naaste collega. Samen liepen ze naar de bar en bestelden een drankje.

Je moet eens kennis maken met een paar mensen van marketing, die zijn heel geschikt. Vooral Carla, Willem en Hans zijn toffe lui met wie je alle kanten uitkunt. De drie collega’s namen haar indringend in zich op en lieten hun blikken over Alexandra’s benen en borsten gaan. Hun blikken bleven iets te lang op haar tepels gericht, waar Alexandra zich erg ongemakkelijk bij voelde. Door de schaamte werden haar tepels hard, wat door de stof van haar jurk heen duidelijk zichtbaar was.

Alexandra werd rood, maar voor ze iets kon zeggen gaf de vrouw haar een hand en een zoen op haar wang en zei zacht in haar oor: Leuk dat je geen behaatje draagt, doe ik ook nooit. Carla was een aantrekkelijke jonge blonde vrouw van een jaar of dertig. Daarna stelden de mannen zich voor als Willem en Hans.

De mannen schatte ze beiden achterin de dertig en het waren een beetje dezelfde types, lang en gespierd, met kort donkerblond haar en helblauwe ogen. Alexandra voelde zich meteen op haar gemak bij het groepje en ze werd ook direct als een van hen opgenomen. Binnen een uur was het of ze hen al jaren kende en waren de gesprekken ook al behoorlijk intiem geworden, het ging over relaties, het verschil tussen mannen en vrouwen en vooral over sex.

Onder invloed van een paar cocktails waren de ontboezemingen niet van de lucht. Alexandra had al gauw opgebiecht dat ze al lange tijd droog stond op sexueel gebied en ze waren erover aan de praat geraakt waar ze zich dan mee bezig hield.

Alexandra gaf toe dat ze vaak masturbeerde – terwijl ze het zei vroeg ze zich af waarom ze dit in ‘s hemelsnaam vertelde aan mensen die ze pas een uurtje kende – en ook bepaalde fantasieën had. Carla vroeg door naar deze fantasieën en Alexandra liet zich ontvallen dat ze vaak fantaseerde over sm.

Haar vier collega’s keken elkaar lang aan na haar bekentenis. Alexandra was even bang dat ze haar zouden afwijzen om haar rare gedachten, maar het tegendeel geschiedde.

Carla gaf haar een zoen vol op haar mond en zei: Willem, Hans, Maartje en Carla keken haar glimlachend aan. Alexandra schrok van deze onverwachte vraag. Ze had dan wel sm-fantasieën, maar de praktijk was natuurlijk een andere zaak. De blik in de ogen van haar naaste collega trok Alexandra over de streep.

En wat doen jullie dan? Alexandra keek verrast naar hem op. Hans had zich tot nu toe enigszins afzijdig gehouden van het gesprek. Hij keek haar aan met een doordringende blik en zijn ogen werden staalblauw. Meldt je dan weer hier. De anderen zwegen en keken haar verwachtingsvol aan. Ze besloot geen spelbreker te zijn, zette haar drankje neer en ging naar het toilet waar ze haar string uittrok en snel met kloppend hart terugliep naar het hoekje.

Daar aangekomen zag ze dat haar vier collega’s waren gaan zitten op een gemakkelijke zitje iets dichter bij de bar. Er was nog een plaats vrij op de bank naast Hans.

Het was een lage bank en met haar korte jurk zou haar blote kutje makkelijk te zien zijn, dus ze sloeg haar benen strak over elkaar. Alexandra schrok van zijn toon en automatisch deed ze wat hij zei. Willem zat recht tegenover haar en keek schaamteloos tussen haar benen. Hij bewonderde haar prachtig geschoren kutje. Ze hoopte niet dat de collega’s van haar afdeling in de buurt waren. Ze zaten zo nog een kwartiertje gezellig te keuvelen over van alles en nog wat, met Alexandra die zich erg bloot en kwetsbaar voelde terwijl de anderen deden alsof het heel normaal was dat ze er zo bijzat.

Tot Hans ineens opstond en van plaats verwisselde met Carla, die naast haar kwam zitten, een hand op haar bovenbeen legde en haar jurkje nog iets verder omhoog schoof tot de onderrand de kritische grens naderde en in haar oor zei: Op het toilet aangekomen, keek Carla even om zich heen en zag dat ze alleen waren. Daarna richtte ze zich tot Alexandra: Ze wist niet meer wat ze verder moest zeggen en besloot te gehoorzamen. Ze ging het toilet binnen dat het meest in de hoek was en trok haar jurk over haar hoofd.

Ze stond nu helemaal naakt. Carla liet bewonderende blikken over haar lichaam gaan. Alexandra had nog een prachtig jong lichaam dat sex uit alle porieën ademde.

Haar tepels stonden stijf en de zweetdruppeltjes parelden op haar gladgeschoren poesje. Haar schaamlippen stonden hunkerend uit elkaar en Alexandra kon niet verhinderen dat er een paar druppeltjes geil uit haar kutje op de grond vielen. Ze gaf het aan Alexandra. Hiermee moet het lukken. Je blijft staan met je benen gespreid en neukt jezelf diep in je kale spleet met de stift.

De toiletdeur laat je op een kier staan. Ik blijf op je wachten tot ik het tijd vind om te stoppen. Je gaat door totdat je iets van me hoort, maar je zorgt dat je niet klaarkomt! Na deze woorden sloot Carla de deur, maar liet hem op een kier staan. Alexandra’s hart klopte in haar keel. Dit overtrof haar stoutste dromen, ze was bang maar werd overweldigd door haar eigen geilheid, spreidde haar benen en duwde de merkstift in een keer diep in haar kut.

Een kreun ontsnapte haar en ze begon zich langzaam te neuken. Keer op keer liet ze de dikke stift geheel in en uit haar kutje gaan en ze voelde al snel een orgasme opkomen. Ze herinnerde zich echter Carla’s woorden en stopte even. Toen hoorde ze de deur van de toiletruimte opengaan. Alexandra schrok, dat was haar chef!

Als zij haar hier zou betrappen zou dat ontslag op staande voet betekenen! Snel sloot ze de deur van haar toilet en deed ‘m op slot. Ze durfde niet verder te masturberen. Toen ze hoorde dat haar chef na een tijdje de ruimte weer verliet, klopte Carla fel op haar deur. Open de deur, snel! Carla’s stem was totaal veranderd.

...

Sm in de blote kut

Mijn Meester voelt aan mijn kutje en voelt dat ik al behoorlijk nat ben. Roger zag er niet uit alsof hij spijt had van de avond tot nog toe. Dit was nu de tweede keer dat ze spraken over een opknapbeurt en de zenuwen gierden inmiddels onverbiddelijk door mijn verkleumde lijf. Ze voelde het kleverige sperma neerkomen op haar dijen, haar thuisontvangst meppel homoboys en haar borsten. De derde middag in mijn cel werd ik gewekt door die ijselijke kreet die opnieuw door de kelder sneerde. Hij sm in de blote kut haast over zijn woorden toen hij zei: En schrok dat deze inmiddels helemaal vol zat met thuisontvangst heerenveen pijpen negerin en leerlingen, schoonmaakpersoneel en de technische dienst van school. Vriendin slikt lul en heel sperma 2m: Ik moest mijn rokje en mijn shirtje uitrekken. Mijn Meester vraagt of ik er klaar voor ben, ja Meester antwoord ik. Marteling voor hete gevangenschap Meisje stemt worden vastgebonden Er zat een groot touw om haar inmiddels blauwe borsten gewikkeld.

Stel zoekt bi man geile hete sex

Sm in de blote kut