Borsten kneden neuken in de poep

borsten kneden neuken in de poep

Ik kon het niet geloven. De vrouw waarop ik mij al duizendmalen had afgetrokken nam me nu mee naar haar huis en ik hoopte dat eindelijk zou gebeuren waar ik al zo lang op wachtte. En het zou nog veel meer zijn Eenmaaal bij haar thuis, goot ze ons een glaasje in en samen gingen op de divan zitten. Ze kwam schuin naast me zitten met haar benen onder haar kont getrokken.

Nattuurlijk had ik die, hoe meer hoe liever! Ik heb je vroeger ook al wel eens aan het raam zien staan als je me aan het bespieden was. Een typisch mannenantwoord natuurlijk, maar oh zo waar. Ik voel die grote zachte vorm en onmiddellijk pak ik ook haar andere borst vast, terwijl ze nog eens aan haar sigaretje trekt.

Ik begin die heerlijke tieten te kneden en draai cirkeltjes rond haar tepels die daardoor helemaal stijf worden. Ze slaakt een zuchtje en ik kus haar. Ze staat recht en komt voor me op de grond op haar knieën zitten en ze begint over mijn broek te wrijven. Ze masseert mijn stijve piemel een tijdje en doet dan mijn broek open en trekt hem uit. Ze neemt mijn penis in haar mond en begint hem heerlijk af te zuigen. Ze cirkelt met haar tong rond mijn eikel om vervolgens mijn schacht van onder naar boven helemaal schoon te likken, om hem dan vol in haar mond te nemen om als een bezetene te beginnen zuigen.

Mijn lul houdt het al bijna niet meer en net voor ik klaarkom houdt ze op. Ze staat recht en doet haar bloesje en haar beha uit. En daar zijn ze dan, die heerlijke tieten. Ik trek haar dichter bij me en begin zachtjes aan haar tepels te zuigen. Ze begint zwaar te hijgen en te kreunen. Ik lik haar hele borsten en knijp tegelijkertijd in haar volle kont.

Ik duw haar terug op de divan en grijp met mijn hand onder haar rokje terwijl ik aan haar stijve tepels blijf zuigen. Ze heeft een string aan en ik voel dat haar kutje al kleddernat staat. Ik doe haar rokje uit en schuif haar stringetje een beetje opzij zodat ik beter bij haar kutje kan.

De heerlijke geur van haar kale kutje maakt me ongelooflijk geil en ik begin haar wild te beffen. Terwijl ze nu languit op de divan ligt, heft ze haar kont wat naar boven zodat ik haar stringetje uittrek en haar twee volle billen kan vastgrijpen terwijl ik haar clitoris hard met mijn tong begin te verwennen.

Ze staat nu ongelooflijk geil en komt bijna klaar, maar net op tijd hou ik op. Ze komt overeind en gaat op haar knieën op de divan voor me zitten en begint me als een bezetene af te zuigen. Ik masseer haar rug ondertussen en wrijf over haar strakke dikke kont.

Terwijl ze mijn lul diep in haar mond neemt, knijpt ze hard in mijn tepels. Ik hou het niet meer en spuit haar hele mond vol.

Ze blijft hard doorzuigen en slikt alles wat ik in haar mond spuit door. Ze knijpt mijn lul helemaal leeg en tot de laatste druppels likt ze alles op. Ik ga languit achterover zitten en ze komt dicht naast me zitten, terwijl ik nog na tril van mijn explosieve ontlading. Ze neemt nog een sigaretje en zegt: Ik trek haar billen een beetje open en zie haar mooie roze anus die al een beetje openstaat van geilheid.

Ik duw haar rug een beetje naar beneden zodat deze wat holler staat en zo haar kont en kutje wat naar boven komen en in de perfecte positie staan om heerlijk afgelikt te worden.

Ik begin haar kutje te likken en onmiddellijk begint ze wild te kreuen. Dit doet haar al bijna klaarkomen. Maar ik vindt het supergeil! Lik mijn kontje helemaal klaar! De zure geur en smaak van haar kontje maken me helemaal wild.

Dit is een van de dingen die ik het liefste doe. Ik draai haar op haar rug en steek mijn lul in haar kleddernatte kut. Ik begin haar met lange halen te neuken terwijl ze hard in haar borsten knijpt.

Ik kus haar, zuig aan haar dikke op en neer wiebelende tieten en wrijf met mijn vingers over haar dik geworden clitoris. Als ze geil genoeg is, haal ik mijn lul uit haar kutje en maak haar kontje vochtig met haar kutsappen. Nu haar kontje nat genoeg is, steek ik mijn middelvinger langzaam in haar aarsje terwijl ik haar kutje weer begin te likken. Hierdoor wordt ze helemaal wild.

Terwijl ze bekomt van haar orgasme blijf ik met mijn vinger langzaam in en uit haar kontje gaan. Ze knoopt mijn broek los en trekt deze naar beneden met boxershort en al. Ze schrikt als ze mijn stijve lul ziet. Wat een dikke lul! Daar heb je echt niet over gelogen, Sonja. Nou snap ik waarom je soms moeilijk loopt, haha! Ze gaat geknield tussen mijn benen zitten en kijkt me aan. Wat een geile ogen heeft ze zeg! Ze pakt mijn lul vast en trekt zachtjes op en neer. Ze doet haar hoofd langzaam naar beneden, haar mond gaat open en ik voel haar warme lippen om mijn dikke paal sluiten.

Ooh, wat is dit lekker zeg! Ze begint me tegelijkertijd af te trekken en te pijpen. Ik zie die lekkere lippen om mijn lul en kan me nu al niet meer inhouden.

IJverig blijft ze doorgaan en zie ik mijn lul in het blonde koppie verdwijnen. Zodra ze ook nog eens veel zuigkracht uitoefent voel ik mijn zaad opkomen. Ik laat niet aan de meiden merken dat ik ga komen, maar door mijn kloppende lul in haar mond heeft Kim wel in de gaten dat ik het moeilijk heb.

Ze voert het tempo op door mijn lul dieper in haar mond te nemen en mijn ballen te masseren met haar hand. Telkens als ze mijn lul diep ik haar mond neemt dan likt ze nog even over mijn ballen.

Ze kijkt me aan met haar mooie grote ogen met een blik van dat ze maar één ding wil. Ik voel dat er geen weg meer terug is, maar ik stel het zo lang mogelijk uit. Haar volle lippen gaan steeds strakker en sneller om mijn lul en dan houd ik het echt niet meer. Met volle kracht spuit ik mijn zaad in haar mond. Ze blijft me hard doorpijpen zodat ik er nog een lading zaad uit spuit. Wat een geil wijf zeg! Ze slikt alles door en houdt mijn lul nog even lekker in haar mond totdat ik mijn ogen weer open doe.

Ze kijkt me ondeugend aan en gaat weer op haar plek zitten. Dat mogen jullie helemaal niet doen! Nu ga ik komen! Kim en ik moeten lachen, "Nou, je hoort het Kimmetje, je moet nog een keer aan de bak. Ze gaat met haar hoofd omlaag naar het natte kutje en begint zachtjes over haar klitje te likken.

Direct gaat er een enorme siddering door Sonja's lichaam en blijft met haar ogen wijd open liggen. Dat is zooo lekker! Dit aanzien maakt me uiteraard weer enorm geil. Ik besluit het topje en bh van Sonja uit te trekken zodat ze helemaal naakt ligt.

Ze lijkt het niet erg te vinden en haar stevige ronde borsten liggen voor het grijpen. Ik pak ze met beide handen vast en begin ze lekker te masseren.

Al snel begint mijn lul weer hard te worden. Ik ga bovenop haar lichaam zitten en doe mijn lul tussen haar dikke tieten die ik tegen elkaar aan duw. Ik pak een flesje olie erbij en spuit een straal over haar tieten. Ik smeer ze in zodat ze lekker glimmen en begin hard met mijn lul te stoten.

Kim is ondertussen zo fanatiek bezig met het klitje van Sonja dat Sonja enorm ligt te kronkelen van genot. Dat is wat lastig voor mij, maar ik klem mijn benen goed om haar lichaam. Ik pak haar ronde borsten vast en blijf ze lekker kneden terwijl ik mijn lul hard op en neer beweeg. Na een paar tellen doet Sonja haar ogen dicht en begint enorm te kreunen.

Harder Kim, sneller Kim! Sneller, maak me gek! Ik kom, ik kom, ik kooooooommmm!!!! Ik leg de nieuwe regels uit: Sonja neukt Kim met de voorbindlul, 2: Hetzelfde maar andersom, 3: Ik en Sonja doen 69, 4: Ik neuk Sonja, 5: Ik en Kim doen 69, 6: Ik neuk Kim" "Waaat! Ben je gek geworden! Kim is de enige die nog niet gekomen is dus gun haar ook een pleziertje," antwoord ik.

Sonja heeft al niets meer door en ligt inmiddels alweer met haar ogen dicht. Kim en ik kijken elkaar aan en knikken, we gaan door! Nou, die zal in ieder geval niet tegen stribbelen. Haar ronde en door de zon bruingebrande billen komen naar boven te liggen en ik neem plaats achter haar. Voorzichtig beweeg ik mijn kloppende eikel naar haar natte kut toe en doe hem voorzichtig tussen haar strakke lipjes.

Ik moet wat druk zetten zodat ze uit elkaar gaan en mij toelaten. Ik houd haar stevig vast bij haar brede heupen en begin meteen keihard te neuken. Haar ronde kont schudt lekker mee bij elke stoot en dat maakt me alleen maar geiler. Kim komt plotseling naast me zitten en kijkt me aan: Ze gaat door met de billen te kneden en begint mij te tongen. Wat een geile meid is dat zeg!

Steeds sneller en harder begin ik de kut van Sonja te neuken terwijl ik met één hand een bil van Sonja vasthoudt en met de andere een bil van Kim. Gelukkig ben ik al een keer gekomen, zodat ik het nu wat langer kan volhouden. Ze pakt de dikke staaf en met ferme halen bewerkt ze Sonja's haar strakke kutje.

Ik zal haar eens in haar kontje neuken! Vindt ze dat niet erg? Ik pak het flesje olie en smeer haar sterretje nog een keer goed in. Kim blijft ondertussen gedreven haar taak uitvoeren en de billen van Sonja gaan hard op en neer.

Nu gaat het gebeuren, ik pak haar billen stevig in mijn handen en voorzichtig doe ik mijn lul tegen haar kontgaatje aan.

Ik duw door, maar hij gaat er nog niet in. Ik verplaats mijn gewicht een beetje zodat ik meer kracht kan geven. Nog een keer proberen! Ik leun voorover en tegelijkertijd trek ik die lekkere geile kont naar me toe. Mijn eikel verdwijnt zo tussen haar billen! Kim begint te lachen en moedigt me aan "Kom op! Je mag je gang gaan! Wow, wat is dit strak zeg! Mijn dikke lul heeft alle moeite om dieper te komen en dat geile kutje knelt mijn hele lul af!

Kim weet trouwens ook niet wat stilzitten is en is nog steeds volop bezig de dikke staaf naar binnen te beuken. Ik houd intussen de kont van Sonja uit elkaar en duw nog eens harder. Beetje bij beetje gaat mijn dikke lul steeds dieper in die ronde kont. Als ik niet meer verder komt begin ik zachtjes haar kont te neuken. Sonja lijkt inmiddels helemaal vertrokken en ik heb haar kont helemaal voor mij. Ik geef steeds wat meer kracht en elke keer gaat mijn lul wat dieper in haar reet.

Plotseling krijg ik een harde duw tegen mijn kont aan en mijn lul schiet tot mijn ballen naar binnen. Dankbaar maak ik van de gelegenheid gebruikt want nu kan ik helemaal los. Ik trek me lul terug tot alleen mijn eikel er nog in zit en ik druk hem daarna weer diep naar binnen. Door het strakke kontje schuift mijn huid helemaal naar achter. Steeds sneller en harder beweeg ik mijn lul erin en eruit. Kim die nog steeds bezig is met de voorbindlul fluistert dan met een geile stem opeens in mijn oor: Wat zijn die lekker zeg denk ik al achteromkijkend terwijl ik diep met mijn lul in Sonja's kont zit.

Kim komt met haar borsten tegen mijn rug aan zitten en begint in mijn nek te zoenen. Plotseling voel ik haar hand achterlangs mijn billen naar beneden gaan. Ze heeft haar weg weer gevonden en komt bij mijn ballen uit. Al pompend in die lekkere kont die ik met twee handen hard naar me toe trek bij iedere stoot worden nu ook nog eens mijn ballen gekneed door een enorm hete meid. Wat een geile trio zeg!

Mijn lul is nog nooit zo hard geweest en dat zal Sonja zeker voelen de volgende dag. De uitwerking op Sonja lijkt trouwens ook niet te missen. Door de voorbindlul die in haar kut beukt en mijn dikke lul die haar sterretje bewerkt begint ze zwaarder te ademen. Het ziet er vreemd uit, want ze lijkt toch nog steeds te slapen. Terwijl Kim steeds heftiger mijn ballen masseert begin ik steeds harder Sonja's ronde kont te neuken.

Ook Kim merkt nu dat Sonja zwaarder gaat ademen en begint harder en dieper te pompen. We voeren beiden het tempo op en neuken Sonja helemaal suf in haar beide gaatjes. Langzaam stoppen we met neuken en ik trek mijn lul eruit.

Er staat nog een ronde op het spel hoor. Je blijft maar even zitten. Hier heb je de dobbelsteen, je gaat gooien. Dat mag helemaal niet van Sonja," zegt ze. Ik ga op mijn rug en dan ga jij boven.

Om te beginnen trek ik eerst de het rokje en stringetje uit. Wat een geile billen! Op strand in bikini ziet het er al lekker uit, maar dit is helemaal lekker. Ik ga naast Sonja op bed liggen en Kim komt met haar volle ronde billen achterstevoren over mij heen knielen. Ik plaats mijn beide handen op haar heupen en begeleid haar lekkere kutje naar mijn mond toe.

Hoewel haar kut pas voor het eerst deze avond bewerkt zal gaan worden is deze al nat en ruikt al erg naar geile sappen.

Als haar kut vlakbij is trekt ik hard aan haar heupen en verdwijnt mijn gezicht helemaal tussen haar billen. Ooh wat lekker zacht zeg! Gulzig begin ik meteen haar klitje te likken en direct begint ze al te kreunen. Gelukkig is ze haar taak niet vergeten en stort zich volledig op mijn lul. Met één hand trekt ze hard aan mijn lul en met de ander laat ze zoals ik nu wel van haar gewend ben mijn ballen door haar hand rollen. Met haar dikke lippen laat ze mijn paal diep in haar mond verdwijnen.

Die lekkere kont en het lekkere pijpen maakt me zo geil dat ik haar mondje aan het stoten ben. Ze trekt mijn voorhuid zo ver als het kan naar achter en kijkt naar mijn lul: Die is veel te dik en veel te lang! Ze wordt steeds geiler en begint met haar kont op en neer te bewegen over mijn tong. Ze wil me blijkbaar belonen want ze doet er alles aan om mijn lul te deepthroaten.

Mijn dikke eikel voel ik klem zitten tegen haar keel aan. Ik besluit haar een beetje te helpen. Ik zet mijn voeten schrap en dan opeens BAM! Mijn lul verdwijnt zo helemaal tot achter in haar keel.

Ze zakt door haar knieën en haar volle billen liggen boven op mijn gezicht, ik kan geen kant meer op. Eén hand doe ik achter op haar hoofd zodat mijn lul lekker in haar warme mond blijft. Na even een aantal keer door haar neus geademd te hebben lijkt ze aan de situatie gewend te zijn en gaat ze langzaam op en neer met haar hoofd. Ze sluit haar lippen lekker strak om mijn paal en draait telkens als ze boven is met haar tong om mijn eikel.

Ze krabbelt weer wat overeind zodat ik ook verder kan gaan met mijn werk. Mijn tong gaat weer tussen haar lipjes over haar klitje heen. Met moeite kan ik me concentreren want ze pijpt me alsof haar leven er vanaf hangt.

Weer heb ik geluk dat ik al gekomen ben zodat ik het langer kan volhouden. Ik trek haar aan haar billen naar beneden zodat ik volle kracht kan uitoefenen in haar kutje. Ze begint steeds meer te kronkelen wat mij alleen maar harder en sneller doet likken. Met mijn lul in haar keel begint ze te kreunen.

Ze wordt echt helemaal gek en begint hard te schokken met haar lichaam. Lik me, lik me gek! Ik zit tenslotte nog met een stijve. Maar toe nou, zo'n kont word ik zo enorm geil van. Ik doe er alles voor! Het spel is afgelopen. Ik ga naar bed. Ik beloof je dat ik je maar met een klein stukje van mijn lul zal neuken. Vooruit, heel even dan en alleen het puntje van je lul.

. SLAAF SM SAUNASEX GRATIS

: Borsten kneden neuken in de poep

Gratis gsm prive ontvangst almere 554
CHINEES ESCORT TURKSE MEID GENEUKT Sex oproep sex markt
Borsten kneden neuken in de poep 595

BODY TO BODY MASSAGE ALMERE GANGBANG AFSPRAAK

15 dec Terwijl hij haar andere tiet aan het kneden was begon hij uitgebreid aan “Ik wil je in je geile lekkere kont neuken, zei Leendert die gelijk een. “Hoe je zo sensueel rookt, je mooie grote borsten, en je lekkere dikke kont” Ik begin die heerlijke tieten te kneden en draai cirkeltjes rond haar tepels die Ik begin haar met lange halen te neuken terwijl ze hard in haar borsten knijpt. Seks tegen je zin Last van haar borsten te kneden en te als je het bij het wulpse oma, neuken mechelen, shemale vrouw zoekt vrouw ingelmunster, bi vrouw. Buurman neukt buurvrouw hoeren prive ontvangst Het is prachtig om mijn handen helemaal om je kleine borsten te kunnen klemmen, ze te kneden en aan je tepels te zuigen Dus . Flinke kont, cupmaat E en een gladgeschoren kutje. Ik pak haar ronde borsten vast en blijf ze lekker kneden terwijl ik mijn lul hard op en neer Als ik niet meer verder komt begin ik zachtjes haar kont te neuken. kutje schuren borsten kneden Heftig zuigend en zachtjes met je vinger in mijn kont voelde ik dat dit nooit lang ging Zij pijpt en neukt zijn grote stijve lul.

SEX RIMMEN SEXDATE UTRECHT